Λίγα λόγια για το Ιστολόγιο...

Ο τίτλος του ιστολογίου ήταν αρχικά" ιστοημερολόγιο", όμως για καθαρά πρακτικούς λόγους (για να το βρίσκουν εύκολα οι μαθητές ) άλλαξε σε Ιστολόγιο της Ελένης Ζάχου.
Πιστεύω στην ελεύθερη διακίνηση του εκπαιδευτικού υλικού και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατά το δοκούν ό,τι υλικό θέλετε.
1. Στη δεξιά μπάρα βρίσκονται : υλικό για μαθήματα,φιλικά ιστολόγια κ. α

2. Στο κέντρο εμφανίζεται η καθημερινή ροή των αναρτήσεων ( με διάφορα θέματα)

3. Στην αριστερή μπάρα εμφανίζονται εργασίες -συμμετοχές μου σε εκδηλώσεις και προγράμματα

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Νέ σελίδα Θρησκευτικα Β΄Γυμνασίου ΝΠΣ
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! καινούρια σελίδα με τα νέα προγράμματα σπουδών
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! καινούρια σελίδα με Κοινωνική & Πολιτική Αγωγή (δεξιά)

Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017

Προς τους "καστανάδες",με πόνο και αγάπη

 (από το ΦΒ)

Αγαπητοί φίλοι άπιστοι, άθρησκοι και άθεοι μόλις αντικρίσατε το άρθρο με τους πιστούς και το κάστανο σπεύσατε ταχέως να το αναρτήσετε, να το κοινοποιήσετε και να το σχολιάσετε δυσμενώς, λες και είναι το μόνο που δε σας άρεσε, που διαφωνήσατε, που δεν πιστέψατε ή δεν πιστεύετε. 
Μήπως πιστεύετε στα λείψανα των Αγίων, στην Αγία Ζώνη της Θεοτόκου, στην Αγία Εσθήτα της ή στη Μετάστασή της; Μήπως πιστεύετε στο Χριστό και στους Αγίους Του; Όχι φυσικά και καλά κάνετε, δικαίωμά σας και δεν μας πέφτει λόγος. 
Είδατε ποτέ κανέναν χριστιανό να αναρτά άρθρο που αναφέρεται στην πίστη των αλλόθρησκων, μουσουλμάνων, δωδεκαθεϊστών που επικαλούνται τον Δία, ινδουιστών που έχουν για ιερό ζώο την αγελάδα και άλλων ειδωλολατρών; 
Είδατε ποτέ κανέναν χριστιανό να σχολιάζει ειρωνικά την πίστη των άλλων; Όχι φυσικά, γιατί θεωρούν το θέμα άνευ λόγου και ουσίας σεβόμενοι την πίστη των άλλων. Εσείς γιατί ασχολείστε με την πίστη των χριστιανών αφού δεν πιστεύετε και τα θεωρείτε ανόητα και ανούσια; Μήπως ψάχνετε αφορμή για να δικαιολογήσετε την απιστία σας; 
Ότι εσείς δεν είστε σαν αυτούς τους ανόητους, με χαμηλό δείκτη νοημοσύνης, που περιμένουν στην ουρά, ώρες ατελείωτες, για να προσκυνήσουν τον τάφο ενός μοναχού ή τα κόκκαλα κάποιων που πέθαναν πριν από εκατοντάδες χρόνια. Εν κατακλείδι αγαπητοί φίλοι: Πιάνεστε από αυτά που δεν μπορείτε να τα ερμηνεύσετε για να ερμηνεύσετε αυτά που δεν μπορείτε να πιστέψετε.. 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΝΑΟΓΛΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.